Våra Avtalsvillkor

Avtalsvillkor – Söderorts Körskola org. 559219–6611


§1 Acceptera avtalsvillkor
Genom att skriva in dig på Söderorts-körskola blir du kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed dessa avtalsvillkor.

§2 Minderårig
Om du är under 18 år måste du enligt lag ha dina föräldrars eller annan förmyndares samtycke för att gå med på våra avtalsvillkor. Innan inskrivningen kan ske måste du för trafikskolan kunna uppvisa ett skriftligt intyg undertecknat från dina vårdnadshavare/förmyndare.

§3 Personligt konto via Elevcentralen
Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av dig. Du har själv ansvar för att skydda detta. Söderorts-Körskola är inte ansvariga för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto. Som kund har du tillgång till Elevcentralen och dess tjänster under hela din utbildning. Söderorts-Körskola förbehåller sig rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten.

§4 Dina personuppgifter
Dessa är de du lämnat till oss och valt att uppge. Dina personuppgifter skyddas av GDPR. Vi kommer aldrig föra dina personuppgifter till tredje part. All data hanteras på en säker server som sköts och hanteras av STR Service AB i Landskrona. För mer information om GDPR hänvisar vi till www.datainspektionen.se Var noga med att alltid informera oss om du byter adress, telefonnummer och e-post för vår kontakt med er (Elevens ansvar).

§5 Priser , betalning och återbetalning
Aktuella priser hittar du på vår webbplats. Priserna kan komma att ändras under utbildningens gång. Vi förbehåller oss rätten att när så vi önskar , höja våra priser.
För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra paket krävs förskottsbetalning. Priserna i ett paket gäller i ett (1) år från betalningsdatum och berörs då ej av eventuella prisändringar. Vi tar emot betalningar via bank-giro, swish, kortbetalning samt kontant. Vid återbetalning görs ett 10 % avdrag för innestående saldo för att täcka våra administrativa kostnader.


§ 6 Avbokningsregler
För avbokningar som sker efter kl. 13.00 dagen innan körlektionen och övriga kurser debiteras du full avgift, om du inte kan visa upp ett läkarintyg som visar att du på grund av sjukdom inte kunnat infinna dig till lektionen. Körlektioner måndagar måste avbokas senast fredag kl. 13.00 på info@soderortskorskola.se samt under kontorstid vardagar per telefon. Söderorts Körskola AB förbehåller sig rätten att avboka elev så långt fram som till lektionsstart. Söderorts Körskola AB förbehåller sig rätten att avboka/omboka eventuella förarprov/teoriprov om vi anser att elevens kunskaper senast 24 timmar innan ett teoriprov, inte anses tillräckliga för ett godkänt körprov. Vi utför en utbildningskontroll på de elever som önskar boka ett sammanhållet förarprov genom Söderorts Körskola AB. Om utbildningskontrollen inte är godkänd kommer lärare att rekommendera och med eleven boka, tillbörligt antal lektioner, för att på så sätt försöka uppnå ett godkänt körprov. Dessa lektioner är ombokningsbara via reception och kan inte avbokas.

§ 7 Friskrivning från ansvar
Söderorts Körskola AB tar inte ansvar för avgifter som kan tillkomma vid påminnelse eller inkassokrav om kunden ej uppgett rätt adress, telefonnummer eller uppdaterat oss med rätt uppgifter.

§ 8 Ändringar av dessa Avtalsvillkor
Avtalsvillkoren kan komma att ändras under körkortsutbildningen. Då kommer detta att aviseras på elevcentralen. Ett godkännande av avtalsvillkoren via elevcentralen , anses att kunden accepterat avtalet.